24-januari-2018   Ze groeien als kool...

Alles gaat hier gewoon  zijn gangetje. De vliegduiven zitten de hele dag buiten in de ren, en mogen om 16:00 uur naar binnen om te overnachten. Ze worden hier 1x per dag gevoerd. In de drinkpot zit nog steeds een teentje knoflook. Wel heb ik ze nu al een 14 dagen een zelf gemaakte thee erin gedaan, ook met teentje knoflook erbij. Ze staan er goed op en voelen goed aan, ook laten ze nog veel dons vallen. Het is de bedoeling om ze rond 2 februari te koppelen, dan zullen de ringen er ook wel zijn denk ik!

De eerste ronde van de kwekers komen goed op, en ze groeien als kool! Er liggen al hele mooie in de nesten, hopelijk leveren ze ook prestaties. Want daar draait het immers om. Einde van de week kan de eerste ronde er van af, dan hebben we de helft al bij elkaar namelijk 21 stuks. We kweken 40 jonge voor ons eigen, nog 1 ronde en dan zijn we er mooi klaar mee! En kunnen we ons volledig richten op de trainingen en de vliegduiven. Als je jonge gespeend zijn zal ik ook en paar foto´s maken en deze op de site plaatsen. De verzorging van de kwekers is hier vrij simpel. Ze krijg hier voer van beijers galaxy kweek. Daar naast krijgen ze tovo, om de dag beute bak, iedere dag verse grit, 1x per week gervit-w met de rode mineralen van Marien erop. In het water zit er knoflook afgwisseld met Backs flussig thee. Ze hebben vanaf dag 1 tot spenen mooie mest van.

Door prive omstandigheden en gezondheids redenen, heb ik niet de kans om regelmatig de site aan te vullen met nieuws. Als het een beetje mee zit zal dit wel komende maand weer gebeuren zoals jullie gewend zijn. Met minimaal 1 bericht in de week! 

https://freehitcounters.org